jason-dent-w3efhqxjkze-unsplash
img_0428

Monteur service & onderhoud Utiliteit (MBO 2)

Randstad

Fulltime / Parttime

€ 2.700 - € 3.500

Welkom bij 4Some – Specialist in beheer en onderhoud van technische, gebouwgebonden installaties.
Als monteur service & onderhoud zorg jij ervoor dat de technische gebouwgebonden installaties van onze opdrachtgevers in optimale staat blijven. Je voert onderhoud uit, heft storingen op, maakt aanpassingen en uitbreidingen aan elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties. Ook maak je rapportages over jouw bevindingen. Je snapt dat er in een gebouw bepaalde huisregels gelden, je bent tenslotte te gast. Verder ben je er voor onze opdrachtgevers om ze te adviseren en ondersteunen bij hun technische vraagstukken.

Samen met je collega’s ben je flexibel en bereid om storingsdiensten buiten de reguliere werktijden op te pakken, zodat we altijd paraat staan voor onze opdrachtgevers. Klaar voor een nieuwe uitdaging in een dynamische en ondersteunende werkomgeving? Sluit je aan bij ons team en bouw mee aan een toekomst vol technische innovaties!

“Bij 4Some voel ik me geen nummertje, maar een deel van het team. De sfeer tussen collega’s is geweldig en je hebt goed contact met mensen van verschillende afdelingen. “

Damian Piek – Hulptechnicus

Hoe ziet je team eruit?

Je bent onderdeel van een enthousiast en hecht team. Je rapporteert in functionele zin aan de objectmanager en in operationele zin aan de beheertechnicus. Met zo’n 100 collega’s zijn we een relatief klein bedrijf met een platte organisatiestructuur en korte  communicatielijnen. We houden van een informele werksfeer en vinden betrokkenheid en collegialiteit erg belangrijk.

Wat kan je van ons verwachten?

  • Een bruto maandsalaris tussen de € 2.700,- en € 3.500,- op basis van 40 uur per week, passend bij jouw kennis en ervaring.
  • Goede secundaire voorwaarden, zoals 25 vakantiedagen plus 13 ADV dagen, pensioenregeling bij pensioenfonds Metaal & Techniek (PMT) en een aanbrengbonus als jij een nieuwe collega voordraagt.
  • Volop kansen om (door) te groeien.
  • Werken bij een familiebedrijf waar betrokkenheid, nuchterheid en duurzaamheid centraal staan.
  • Vanaf jouw eerste werkdag een auto van de zaak, werkkleding en een werktelefoon.
  • Mogelijkheid tot gebruikmaken van het fietsplan.
  • Uitgebreide opleidingsmogelijkheden.
  • Maandelijks happy hour en zo nu en dan een team- of bedrijfsuitje (denk aan een jaarlijkse familie BBQ, Vaardag of Sinterklaasfeest).

Wat breng je mee?

  • Leergierigheid en een servicegerichte instelling zitten in jouw DNA.
  • Een afgeronde MBO 2-opleiding op het gebied van elektrotechniek en/of werktuigbouwkunde.
  • 0-3 jaar ervaring als monteur.
  • Geldig VCA-diploma.
  • Rijbewijs B.

Over 4Some technisch beheer:

Welkom bij 4Some: een betrokken werkplek waar groei en authenticiteit centraal staan. Al ruim 20 jaar beheren en onderhouden we technische installaties in gebouwen. Onze naam 4Some (viertal) verwijst naar de vier spelers in ons werkveld. Voor elk van de drie partijen – belegger, beheerder en gebruiker – is 4Some de juiste partner. Als vierde persoon in de keten houden wij rekening met de wensen, behoeften en belangen van alle betrokkenen.

Inmiddels zijn we een landelijk opererend bedrijf met gerenommeerde klanten en beheren we ca. 180 gebouwen met een grootte van 5.000 m² tot 85.000 m². Mensen zijn hierbij de sleutel tot succes. Wij zorgen goed voor onze medewerkers; op hun beurt zorgen zij goed voor onze opdrachtgevers.

Sollicitatieprocedure

Solliciteer

Solliciteer via de website

Ben je enthousiast over een van onze vacatures die perfect bij jou lijkt te passen? Geweldig! Het enige wat je hoeft te doen is je gegevens en je CV achterlaten via onze website. Zodra we je sollicitatie ontvangen, wordt deze zorgvuldig beoordeeld door onze toegewijde recruiter. Als jouw profiel aansluit bij onze behoeften en verwachtingen, zal onze recruiter telefonisch contact met je opnemen voor een kort, maar informatief kennismakingsgesprek.

Hard skills gesprek

In het eerste gesprek, het ‘hard skills’ gesprek, zoomen we in op je vooropleiding, eerdere werkervaring en je vaardigheden die relevant zijn voor de functie. Dit is jouw kans om te laten zien wat je in huis hebt en hoe je kunt schitteren in onze organisatie. Ben jij klaar om je talenten te laten zien en een nieuwe stap te zetten in je carrière? Wij kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Soft skills gesprek

We willen graag meer te weten komen over wie jij bent als persoon en of je goed past binnen ons hechte team van 4Some. Dit gesprek geeft jou de gelegenheid om te laten zien wat jou uniek maakt, hoe je omgaat met uitdagingen en hoe je samenwerkt in een teamomgeving. We geloven in de kracht van diversiteit en hechten veel waarde aan een positieve teamdynamiek.

Arbeidsvoorwaardengesprek

Als na de twee gesprekken de klik er is, dan is het tijd voor het arbeidsvoorwaardengesprek. Hier bespreken we alle details van het aanbod dat we jou kunnen doen. Denk hierbij aan salaris, secundaire arbeidsvoorwaarden en eventuele andere zaken die voor jou belangrijk zijn. Als het aanbod aansluit bij jouw verwachtingen en wensen, stellen we graag de arbeidsovereenkomst voor je op.

Solliciteren